- för ett helt år! SIMKORT TILL ÅTELKAMERA Testa gratis hemma Utan strul, krångel eller svåra inställningar
Passar de flesta enheter som behöver uppkoppling mot internet

(Övervakning, åtelkameror, hundpejling m.m.)

Beställ 10 st ÅtelSIM-kort gratis

Testa i lugn och ro hemma

Nu kan du beställa en ask med 10 st ÅtelSIM-kort, helt gratis och testa dem hemma. Korten behöver aktiveras med valfritt belopp innan de kopplar upp sig och fungerar.

Aktivera kortet och få en månad på köpet

En månad får du på köpet när du laddar Fastpris för att aktivera korten. Korten är inte aktiva när de skickas utan allt du behöver göra är att fylla på en första gång och sedan kan du sköta allt från appen.

Fyll på med 18GB under ett halvår

Är du nöjd med hur korten fungerar kan du enkelt fylla på dem i efterhand med 18GB i ett halvår till vårt unika pris.

Åtelkort - SIM - Telia

390.00 kr 0.00 kr Out of stock

Beställ hem en ask med 10 st ÅtelSIM-kort för att testa att ni har bra täckning, rätt inställningar och att det funkar som det ska.

Styr korten via appen

Sen har vi gjort det ännu smidigare för våra kunder genom att de kan hålla koll på varje kort i skogen via Telias Ladda App. Där kan man enkelt lägga in sina olika nummer, namnge dom efter var de sitter, t.ex. ``Stora Eken`` eller ``Åtel 3`` och även fylla korten individuellt om någon behöver mer data. I appen syns också kortets aktuella saldo och ger en smidigt överblick.

Fungerar i hela EU/ESS

Tar ni med enheterna utomlands? Självklart fungerar de lika bra där som här. Observera dock att kortens måste vara registrerade hos Telia för att de ska fungera utomlands, det tar mindre än 2 minuter och görs helt kostnadsfritt hos Telia.